Over

Stap op het pad naar verandering met Graceful Life Coaching

Grace Liping Guo inspireert jou om op reis te gaan. Een stap te maken op je levenspad richting verandering. Door je eigen potentieel te ontdekken en weer zelfverzekerd door het leven te gaan. Dat is de missie van Grace. Zij zorgt ervoor dat de excuses die we bedenken om de verandering tegen te gaan, niet langer relevant zijn. Geen tijd? Dan maken we een plan zodat je er wel tijd voor hebt. Geen energie? Die krijg je vanzelf. Bang voor het onbekende? Niet langer nodig, want voortaan omarm je het juist. Dat is de kracht van de vele methodes binnen Graceful Life Coaching in Amsterdam.

Internationale mindset bij Graceful Life Coaching

Coach Grace heeft een Chinese achtergrond en is bekend met verandering. Door als Oosterse vrouw in het Westen terecht te komen, maakte ze al de eerste aanpassing in haar leven. Door de verandering in de omgeving was het immers noodzakelijk te veranderen. Met die internationale mindset en haar kennis van het leven in het Oosten en Westen, weet ze heel goed mensen van diverse achtergronden aan te spreken. De coaching wordt dan ook in het Engels gegeven. Doordat ze jarenlang in het bedrijfsleven heeft gewerkt, onder andere als IT’er, is ze vanuit haar ervaring ook businesscoach. De meeste trajecten richting duurzame verandering duren minimaal drie tot zes maanden, maar veel klanten besluiten om verder te gaan bij Graceful Life Coaching.

Daarom Graceful Life Coaching:

N

Onderzoek je potentieel

N

Vind je levensgeluk

N

Maak je doelen eindelijk waar

N

Neem het pad van verandering

N

Smoesjes en excuusjes zijn verleden tijd

N

Krijg zelfvertrouwen en word zelfbewust

N

Omarm het onbekende

Wil je ook je leven blijvend veranderen?

Graceful Life Coaching helpt. Samen gaan we op zoek naar jouw lichtpunt. Neem nu contact op voor een gratis intakesessie bij Graceful Life Coaching in Amsterdam.