Lifestyle coaching Amsterdam

Verander met Graceful Life Coaching in Amsterdam

Sla het pad van verandering in met Graceful Life Coaching in Amsterdam. Coach Grace Liping Guo steunt je om het voortaan anders te doen in je leven, door samen met jou op zoek te gaan naar wat jou laat stralen. Dankzij de lifestyle coaching win je aan zelfvertrouwen en krijg je die extra aanmoediging om de uitdagingen in je leven aan te pakken. Hierdoor komt er een einde aan de excuusjes die je in het verleden misschien wel had, zoals ‘geen tijd’ of ‘geen focus’ of ‘ik weet niet hoe’. Of het nu draait om nieuwe relaties, om een nieuwe baan, het opzetten van een eigen bedrijf: bij Graceful Life Coaching helpen we met veel verschillende coachingstechnieken bij de uitvoering. Om ervoor te zorgen dat de uitdaging ook leuk wordt, dat je het onbekende met plezier tegemoetziet en niet langer vastzit in patronen. Kortom, je krijgt dat extra duwtje op je levenspad dankzij Graceful Life Coaching.

Gratis intakegesprek bij Graceful Life Coaching

De gratis intake van Graceful Life Coaching is een verkenningsgesprek. Daarin praten we verder over de vraag wat je precies wil bereiken door de coachingssessies. Wat is er aan de hand in jouw leven en wat wil je veranderen? Waar kan Graceful Life Coaching jou bij helpen? Samen maken we een plan. Daarnaast gaan we in op praktische zaken zoals hoeveel tijd je hebt en wat je budget is. Hoewel we ook kortdurende coaching geven, duren de meeste trajecten minimaal drie tot zes maanden. Die tijd is veelal ook nodig om de verandering in je leven te ervaren. En daar gaan we voor bij Graceful Life Coaching in Amsterdam!

Graceful Life Coaching geeft je:

N

Zelfvertrouwen

N

Een plan om je leven te veranderen

N

De kans om de plannen ook uit te voeren

N

Inspiratie om verder te komen

N

De kracht om het onbekende te omarmen

N

De transformatie van lichaam, geest, gezondheid en spiritualiteit

Vraag nu een gratis intakesessie aan bij Graceful Life Coaching

In Amsterdam op zoek naar een lifestylecoach? Graceful Life Coaching zorgt ervoor dat jij je doelen behaalt. Met zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ga jij op pad om je dromen te verwezenlijken. Neem daarom nu contact op voor een gratis intake bij Graceful Life Coaching in Amsterdam.